Zamieszczone przez paf
Kierownica - obszycie skórą
Zwiń
X
-
No super wyglada ale to ode mnie to straszny kawal tzn okolo 300km (w jedna strone)wiec dojazd tam chyba mija sie z celem. Kase ktora wydam na benzyne moge przeznaczyc na ew roznice cenowa.
Zna ktos dobrego fachowca w Warszawie. Sporo osob pytalo ale konkretnej opowiedzi nie widzialem...
Bede wdzieczny za pomoc
PozdroBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
aciu, jak tak patrzyłem jak Jacek to robił to to nie za bardzo jest pokrowiec - tylko docięta na kształt skóra zszyta z kilku części np i potem dokładnie przyklejana, wygładzana i obszywana - chyba że masz z tym doświadczenie i dałbyś radę sobie to zrobić ładnie - napisz na email - kilka postów wcześniej podawałem i będzie wsio jasne...
Komentarz
-
-
speedy,OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BouliNo super wyglada ale to ode mnie to straszny kawal tzn okolo 300km (w jedna strone)wiec dojazd tam chyba mija sie z celem. Kase ktora wydam na benzyne moge przeznaczyc na ew roznice cenowa.
Zna ktos dobrego fachowca w Warszawie. Sporo osob pytalo ale konkretnej opowiedzi nie widzialem...
Bede wdzieczny za pomoc
Pozdro
Jest jakiś godny polecenia zakład w okolicach wawy?
Komentarz
-
-
Tapicer potrzebny
Witam
Mam takie małe pytanko i prośbę zarazem.
Poszukuję dla znajomego tapicera do obszycia skórą kierownicy.
Jeżeli by to ciekawie wyszło sam bym sobie tak zrobił ale przetestuję to na znajomym najpierw.
Wracając do samego tematu poszukiwany okolice Katowice - Kraków (śląsk - małopolska)
Proszę o namiary z Góry Wielkie DziękiCzyszczenie Tapicerki Samochodowej itp... Konkurencyjne ceny. Nowy sprzęt KARCHER
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47439
Komentarz
-
-
Paf Dzięki Bardzo za przeniesienie nie wiedziałem gdzie to upchnąć
Sorrki za kłopotCzyszczenie Tapicerki Samochodowej itp... Konkurencyjne ceny. Nowy sprzęt KARCHER
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47439
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o obszywanie skórą kierownic, gałek zmioany biegów, miszków, czy ochwytów recznego to w Lublinie jest super gość który robi to profesjonalnie i nie do odróznienia od fabryki (sam korzystałem z jego usług w przypadku mojego porzedniego auta).
Jego firma znajduje sie na ul. Przyjaźni w Lublinie (obok poczty).Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz